Andalusien

 

Andalusien er det sydvestlige hjørne af Spanien.

Indenfor relativt korte afstande kan man stifte bekendtskab med fantastiske naturoplevelser, byer og samfund fra en anden tid –
ej at forglemme stand og vand. Herudover spiser man glimerende i regionen.

Så uanset temperament og interesser er det let at blive begejstret her.

Rejsen til Andalusien er ganske let. Mange flyselskaber flyver flere gange dagligt direkte til Malaga.

Malaga er den naturlige hovedby i området og et dejligt og naturligt udgangspunkt for at udforske regionen.

 

Ruteforslag

 

Rejsebeskrivelse

Andalusien Rundt. 900 km på 5 dage
Malaga-Granada-Cordoba-Sevilla-Cadiz-Gibraltar-Ronda-Malaga

Dag 1: Ankomst og indkvartering.
Ankomst til Malaga og indkvartering på hotel. 

Dag 2: Malaga – Granada – Cordoba.
Vi starter tidligt kl. 8 fra Malaga. Kører lidt langs kysten og herfra op i bjergene med retning mod Granada og Alhambra.
Vi har afsat tid til at få en rundvisning på Alhambra – som er et overdådigt maurisk palads. For dem der ikke ønsker det, er der tid til at udforske Granada, som er en både smuk og rar by. I løbet af eftermiddagen kører vi videre mod Cordoba, som også gemmer på mange oplevelser fra maurisk tid. Faktisk er byen en af de ældste i Spanien og dens historie går længere tilbage en romertiden. Vi overnatter tæt på Cordoba.

Tirsdag: Cordoba – Sevilla.
Vi er tidligt ude på vejene. Kursen er sat mod hovedbyen i Andalusien – Sevilla, som vi når gennem fin kørsel i kuperet landbrugsland. Vi spiser frokost ved bredden af floden Guadalquivir, som både løber gennem Cordoba og Sevilla. Der er afsat tid til en sejltur på floden eller eksempelvis et besøg på Sevillas berømte og meget smukke Alcazar.

Dag 3: Sevilla – Cadiz.
Vi kører nu videre mod endnu en unik oplevelse. Smukke og forunderlige Cadiz, hvor vi også overnatter.

Dag 4: Cadiz – Gibraltar – Ronda

Det vil ikke virke rigtigt at besøge Andalusien – uden at komme forbi Gibraltar. Så det gør vi. Og som sædvanligt, er vi tidligt i gang. Vi nyder det kuperede terræn og senere udsigten til Afrika. Fra Gibraltar kører vi igen ind i landet til smukke, smukke Ronda – som ligger på en større klippeformation og med god udsigt over terrænet. Vi nyder en god vandretur rundt omkring byen – og spiser en velfortjent frokost.

Dag 5: Ronda – Malaga. 300 km.
Herfra går turen tilbage til vort udgangspunkt Malaga.

Praktiske informationer

 

Informationsmøde

Senna & Co afholder regelmæssigt informationsmøder, for at orientere om kommende arrangementer. Møderne afholdes centralt i København sidst på eftermiddagen. 

Informationsmøde