Marokko

 

Marokko ligger syd for Spanien. Du kommer lettest til Marokko ved at flyve direkte til landets hovedstad Marrakech. Byen er også et godt udgangspunkt for at udforske Marokko.

Når du kører rundt i Marokko på en motorcykel, kan du ikke blive andet en meget glad. Du står overfor en stor oplevelse. Solen skinner, her er varmt og dejligt. Og naturen veksler ved hvert sving, du tager. Du tror, at omgivelserne ikke kan blive ved med at ændre udsende og form, men du vil gang på gang tage fejl.

Generelt er vejnettet i Marokko i meget god stand. Og der arbejdes hele tiden på at gøre det bedre.

Tag til Marokko og du er sikret oplevelser langt ud over det sædvanlige.

 

Ruteforslag

Her kommer ruten

Rejsebeskrivelse

 

Du skal dog være specielt opmærksom på 2 forhold.

Det første er andre trafikanter. Det er umuligt at forestille sig, hvorledes andre på vejen kører. Du skal derfor være ekstra agtpågivende og opmærksom samt holde den fornødne afstand til dine medtrafikanter.

For det andet skal du være opmærksom på at der i Marokko er meget trafikkontrol. Denne foretages af politiet. De er helt gennemgående høflige, venlige og hjælpsomme. Men det er klart, at om du overtræder færdselsreglerne, vil dette have en konsekvens.

 

 

Andalusien Rundt. 900 km på 5 dage
Malaga-Granada-Cordoba-Sevilla-Cadiz-Gibraltar-Ronda-Malaga

Dag 1: Ankomst og indkvartering.
Ankomst til Malaga og indkvartering på hotel. 

Dag 2: Malaga – Granada – Cordoba.
Vi starter tidligt kl. 8 fra Malaga. Kører lidt langs kysten og herfra op i bjergene med retning mod Granada og Alhambra.
Vi har afsat tid til at få en rundvisning på Alhambra – som er et overdådigt maurisk palads. For dem der ikke ønsker det, er der tid til at udforske Granada, som er en både smuk og rar by. I løbet af eftermiddagen kører vi videre mod Cordoba, som også gemmer på mange oplevelser fra maurisk tid. Faktisk er byen en af de ældste i Spanien og dens historie går længere tilbage en romertiden. Vi overnatter tæt på Cordoba.

Tirsdag: Cordoba – Sevilla.
Vi er tidligt ude på vejene. Kursen er sat mod hovedbyen i Andalusien – Sevilla, som vi når gennem fin kørsel i kuperet landbrugsland. Vi spiser frokost ved bredden af floden Guadalquivir, som både løber gennem Cordoba og Sevilla. Der er afsat tid til en sejltur på floden eller eksempelvis et besøg på Sevillas berømte og meget smukke Alcazar.

Dag 3: Sevilla – Cadiz.
Vi kører nu videre mod endnu en unik oplevelse. Smukke og forunderlige Cadiz, hvor vi også overnatter.

Dag 4: Cadiz – Gibraltar – Ronda

Det vil ikke virke rigtigt at besøge Andalusien – uden at komme forbi Gibraltar. Så det gør vi. Og som sædvanligt, er vi tidligt i gang. Vi nyder det kuperede terræn og senere udsigten til Afrika. Fra Gibraltar kører vi igen ind i landet til smukke, smukke Ronda – som ligger på en større klippeformation og med god udsigt over terrænet. Vi nyder en god vandretur rundt omkring byen – og spiser en velfortjent frokost.

Dag 5: Ronda – Malaga. 300 km.
Herfra går turen tilbage til vort udgangspunkt Malaga.

Praktiske informationer

 

Informationsmøde

Senna & Co afholder regelmæssigt informationsmøder, for at orientere om kommende arrangementer. Møderne afholdes centralt i København sidst på eftermiddagen. 

Informationsmøde