Marokko MC. 1 uge

Marokko på MC. 1 uge.

Når du oplever Marokko på en motorcykel, kan du ikke blive andet en meget glad. Du står overfor en stor oplevelse.

Solen skinner, her er varmt og dejlig og naturen veksler, ved hvert sving, du tager. Du tror, at omgivelserne ikke kan blive ved med at ændre udsende og form, men du vil gang på gang tage fejl.

Generelt er vejnettet i Marokko i meget god stand. Og der arbejdes på at gøre det bedre hele tiden. Du skal dog være specielt opmærksom på 2 forhold.

Det første er andre trafikanter. Det er umuligt at forestille sig, hvorledes andre på vejen kører. Du skal derfor være ekstra agtpågivende og opmærksom samt holde den fornødne afstand til dine medtrafikanter.

For det andet skal du være helt klar på ,at der i Marokko er meget trafikkontrol. Denne foretages af politiet. De er helt gennemgående høflige, venlige og hjælpsomme. Men det er klart, at om du overtræder færdselsreglerne, vil dette have en konsekvens.

Oplev Marokkos magi, når du kører rundt i landet på motorcykel i en uge. Ikoniske Marrakesh, kongebyen Fes, de romerske ruiner i Volubulis, Atlas bjergene og Sahara. Du får 9 dage med start fredag og afslutning den efterfølgende lørdag.

Fredag d.12. oktober – lørdag d. 20. oktober 2019

Pris: Fra kr. 13.500
MCTC medlem: 10% rabat

Turens pris inkluderer:
–                     8 overnatninger i enkeltværelse
–                     8 x morgenmad
–                     Leje af Honda XR 250 og hjelm
–                      Forsikring af motorcyklen
–                     Benzin
–                     Guide og mekanikker
–                     Lokale skatter og afgifter

Øvrige udgifter:
Flybillet t/r København – Marrakesh
Måltider ud over det specificerede
Drikkepenge

Informationsmøder
Tilmeld

Rejsebeskrivelse

Fredag: Ankomst Marrakesh
Overnatning er inklusive.

Lørdag: Marrakesh – Beni Mellal. 200 km
Velkommen, instruktion og udlevering af motorcykler. Herefter en venlig køretur gennem landbrugsland og små byer. Ben Mellai er hovedbyen ved indgangen til Atlas Bjergene.
Morgenmad og overnatning inklusive.

Søndag: Beni Mellal – Fez. 300 km
En lang tur til den gamle kongeby Fez. Der venter en stor køreoplevelse gennem vekslende terræn. Inden vi kommer frem til Fez, er der mulighed for en lille afstikker til den gamle romerske by Volubilis. Alene vejen fra Volubilis til Fez er afstikkeren værd.
Morgenmad og overnatning inklusive.

Mandag: Round about Fez.
Der er så mange oplevelser der venter i og omkring Fez, at vi bliver i byen mandag.
Morgenmad og overnatning inklusive.

Tirsdag: Fez – Midelt- 225 km
Dagens tur går op mod Atlas Bjergene. Terrænet er igen spændende og foranderligt og vi lander i omkring 1.500 meters højde i områdets hovedstad Midelt. Der er mulighed for at udforske byen – eller slappe af ved poolen. Her er dejligt at være.
Morgenmad og overnatning inklusive.

Onsdag: Midelt – Merzouga. 275 km.
Der venter en fantastisk dag med kørsel i bjerge, byer og helt golde landskaber inden vi lander lige ved foden af Sahara. Der bliver tid til at udforske en helt anden verden.
Morgenmad og overnatning inklusive.

Torsdag: Merzouga – Tinghir. 200 km.
Torsdag tager vi tilbage til civilisationen og køreturen er endnu en gang en stor og foranderlig oplevelse. Tinghir har mange tilbud. Her er en filmby, En af Marokkos mest berømte slugter ligger her. Så det er også muligt at komme på bjergvandring. Endeligt er Tinghir en ganske rar by – ligesom vi bor ganske godt.
Morgenmad og overnatning inklusive.

Fredag: Tinghir – Ait-Ben-Hadou. 200 km.
Alle former for landskab kan opleves på dagens tur til ikoniske Ait-Ben-Haddou. Der er mange muligheder for at stoppe undervejs og få dækket væskebehov eller få sig en frokost. Ait-Ben-Haddou er en meget velbevaret fæstningsby fra karavannetiden – beliggende på transportruten mellem Marakesh og Merzouga. Mange film har brugt byen som kulisse for ”autentiske optagelser” – heriblandt Gladiator.
Morgenmad og overnatning inklusive.

Lørdag: Ait-Ben-Haddou – Marrakesh. 200 km.
Under mottoet ”Det Bedste Til Sidst” går dagens afsluttende rute gennem fortryllende landskab i Atlas Bjergene. Vi kommer op over 2.000 meters højde og kan kun nyde hvert sving i bjergene. Hen på eftermiddagen finder vi Marrakesh, få afleveret motorcyklerne og får os en velfortjent drik et godt sted inde i Medinaen.
Morgenmad er inklusive.

Søndag: Turen er slut.
Now you are on own again. 🙂

Jeg vil gerne opleve Marokko på MC

Informationsmøder
Tilmeld