Sri Lanka rejser

Sri Lanka rejser

Rejser til Sri Lanka afvikles hver uge hele året rundt. 

Sri Lanka er en pragtfuld destination og et meget rart sted at holde ferie. Uanset om du er alene, sammen med din partner eller hele familien er afsted.

Den meget afvekslende natur, det behagelige klima, de mange seværdigheder, skønne strande og masser af vand samt en meget imødekommende befolkning gør det let at finde sig til rette.

Her er det muligt at få store oplevelser og en enestående ferie til totalpriser, der er meget fordelagtige sammenlignet med tilsvarende ferier i Europa.

  • Senna & Co tilbyder dig 2 typer af ferier til Sri Lanka
    Sri Lanka på 1 uge med personlig guide, chauffør og transport
    Sri Lanka på 2 uger med personlig guide, chauffør og transport

Begge ferier har som udgangspunkt at skabe en enestående, oplevelsesrig og problemfri ferie.

Derfor er en guide og personlig transport væsentlige dele i begge tilfælde. Personlig transport fra I lander i Colombo lufthavn og til I rejser igen gør det let, enkelt og ukompliceret for Jer at komme frem overalt på øen. Og det er ikke altid lige til.

Med en kvalificeret engelsktalende guide vil I komme til at opleve et Sri Lanka, der lige netop matcher Jeres ønsker. Den kvalificerede og engelsktalende guide har kendskab til lokale handlende, områder, begivenheder og seværdigheder som I ellers vil have svært ved at nå frem til.

Rejser 2019

Rejser til Sri Lanka
1 uge

INFO

Rejser til Sri Lanka
2 uger

INFO