Sri Lanka rejse. 1 uge

Sri Lanka rejse. 1 uge

Det kan sagtens lade sig gøre at rejse til Sri Lanka i en uge og få en både afslappende og indholdsrig ferie. Rejsen er baseret på at komme til at se og opleve meget af det Sri Lanka har at byde på.

Afrejse fra København kan finde sted fredag, så lander du i Sri Lanka lørdag. Returrejse følgende søndag middag betyder, at du lander i Kastrup sent søndag aften.

Pris fra: 10.995 kr.
For 2 personer i dobbeltværelse.

Turens pris inkluderer:
8 x overnatninger i dobbeltværelse
8 x morgenmad
Kvalificeret engelsktalende guide
Transport i personbil
Forplejning og logi til guide
Lokale skatter og afgifter

Øvrige udgifter:
Flybillet t/r København – Colombo
Mad og måltider ud over morgenmad
Entre til naturparker og lignende seværdigheder
Drikkepenge til guide.

Informationsmøder
Tilmeld

Rejsebeskrivelse

Lørdag: Ankomst og overnatning i Sigiriya.
Lørdag er ankomstdag. I bliver hentet i lufthavnen, af den guide der vil følge Jer den næste uge. Turens oplevelser starter allerede i dag med stop i Dambulla og besøg i de fascinerende tempelgrotter. Turen går videre til Sigiriya og den berømte kongeklippe.
Afhentning i lufthavn, videre transport, guide og overnatning er inkluderet.

Søndag: Sigiriya– Passikudah.
Efter en dejlig morgen tager I til kongeklippen Sigiriya. Her er smukt og I skal unde Jer selv at bestige bjerget for at komme til at nyde den storslåede udsigt. På den videre tur til strand og vand og et lille paradis i Pasikudah, stopper I op i Polonnaruwa og stifter bekendskab med byens hovedstad for omkring 1.000 år siden.
Morgenmad, transport, guide og overnatning er inkluderet.

Mandag: Passikudah – Kandy.
Dagen vil byde på 2 store oplevelser. På køreturen fra Passikudah til Kandy kommer I til at se meget af den natur og foranderlighed, der gør Sri Lanka til en enestående oplevelse. Øens gamle hovedstad Kandy er dagens endestation og på trods af en relativ overskuelig størrelse byder byen på mange ting at opleve og nyde.
Morgenmad, transport, guide og overnatning er inkluderet.

Tirsdag: Round about Kandy.
Der gemmer sig mange spændende oplevelser i Kandy. Royal Botanical Gardens, Spice Garden, broen fra filmen ”Broen over floden Kwai”, spændende antikbutikker og ædelstensforretninger samt meget mere. Med jeres guide får I sammensat et program for dagen, der sikrer, at I får oplevet meget af det, I gerne vil nå i byen.
Morgenmad, transport, guide og overnatning er inkluderet.

Onsdag: Kandy – Ella.
Turen til Ella giver mange muligheder for at blive udfordret og opleve. En mulighed er at tage toget fra Kandy til Ella. En af verdens smukkest togture. Når I kommer frem til Ella, vil I kunne nyde en relativ lille by omgivet af storslået natur og masser af bjerge.
Morgenmad, transport, guide og overnatning er inkluderet.

Torsdag: Round about Ella.
Naturoplevelserne står i kø omkring Ella. Vandfald, bjerge og naturparker. Der er mange muligheder og det bliver helt sikkert en dejlig dag.
Morgenmad, transport, guide og overnatning er inkluderet.

Fredag Ella – Mirissa.
Fra Ella kører I nu til sydkysten og kommer til at bo tæt på byen Galle som er en smuk og inspirerende koloniby. Her er spændende at være og gå på opdagelse. Men I kan også vælge at dase på hotellet, som ligger ugeneret lige i vandkanten.
Morgenmad, transport, guide og overnatning er inkluderet.

Lørdag: Mirissa – Negombo.
Om I har drømt om at se en blåhval i levende live, er det nu det skal være. Tag på hvalsafari tidlig lørdag morgen og formiddag, inden turen går til Negombo. Lidt nord for øens hovedstad Colombo.
Morgenmad transport, guide og overnatning er inkluderet.

Søndag: Afrejse fra Negombo
Søndag er afrejsedag.
Morgenmad og transport til lufthavn er inkluderet.

Jeg vil gerne opleve Sri Lanka

Informationsmøder
Tilmeld